Pagina wordt geladen ...

Website

Websites laten maken

Websites

Een website maken: een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Toch zult u er aan moeten geloven, want een website is vandaag de dag meer dan alleen een visitekaartje. Uw website is uw online verkoopkanaal.

 

Professioneel ontwerp

Een website die perfect aansluit bij u bedrijf. Bij webwe wordt een professioneel ontwerp gemaakt die volledig aansluit op de eigen huisstijl. Herkenbaar, strak en anno 2017!

Ontwerp van uw website

Eerst wordt er een ontwerp van de homepage en een vervolgpagina ontwikkeld. Deze sturen we vervolgens op voor controle. Zo weet u zeker dat u website ook daadwerkelijk de site wordt die u graag wilt!

Bepaal uw eigen menu

Met ons CMS is het gemakkelijk om het menu en de onderliggende menustructuur te onderhouden en aan te passen. U kunt zelfstandig een nieuwe pagina aan het menu toevoegen en zo het menu naar keuze uitbreiden. Erg flexibel!

 

Social Media profielen

Social media is vandaag onmisbaar voor ieder bedrijf! Daarom is het bij webwe mogelijk om uw social media profielen te koppelen aan de website. Doormiddel van iconen op de website kan de bezoeker snel en gemakkelijk op uw social media pagina belanden.

Pagina’s aanmaken

Uw website uitbreiden met extra pagina’s om extra informatie toe te voegen? Geen enkel probleem! Met behulp van ons CMS kunt u gemakkelijk zelf onbeperkt nieuwe pagina’s aanmaken en toevoegen.

Geschikt voor mobile devices

Websites worden vandaag de dag steeds vaker bezocht via de mobiel en tablet. Daarom worden de websites van webwe zo ontwikkeld dat ze op de tablet en mobiel ook goed worden weergegeven! Wist u trouwens dat dit ook ten goede komt van uw positie in Google? 

 

Contactformulier

Het is mogelijk om aan uw webwe website een contactpagina met contactformulier toe te voegen. Zo kunnen bezoekers van de website snel en gemakkelijk via de website contact opnemen.

Website footer

Net als een mens heeft de website ook ‘voeten’! Dit wordt ook wel de footer genoemd.

Modulair uit te breiden

Een website van webwe is modulair uit te breiden. Zo zit u dus niet vast aan een standaard website en kunt u ervoor kiezen om de website uit te breiden met modules. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor nieuwsberichten, fotoalbums of een gastenboek.

 

Eenvoudig te beheren

Doormiddel van ons gemakkelijke CMS heeft u zelf de touwtjes in handen. Zo kunt u heel gemakkelijk zelf de inhoud van de website aanmaken, aanpassen, verwijderen en dit allemaal zonder dat u enige kennis van webdesign hoeft te hebben. Gemakkelijk toch!

Nieuwste technieken

Bij webwe werken wij met de nieuwste technieken op het gebied van webdesign. Zo krijgt u een website die volledig van deze tijd is en een website waarmee u zeker nog een aantal jaren vooruit kunt.

Nieuwste technieken HTML en CSS3

Bij webwe werken wij met de nieuwste technieken op het gebied van webdesign. Zo krijgt u een website die volledig van deze tijd is en een website waarmee u zeker nog een aantal jaren vooruit kunt.

 

Domeinnaam registratie

Wij verzorgen de domeinnaamregistratie bij het afsluiten van uw webwe website. Uw website is onze zorg!

Hosting en dataverkeer

Standaard wordt u website gehost met 100MB aan schijfruimte en 1GB aan dataverkeer. Hierdoor kunnen meerdere mensen zonder problemen uw website bezoeken.

Dagelijkse back-up

Zonder zorgen de website in de lucht houden is geen enkel probleem! Er wordt dagelijks een back-up gemaakt van de website. Mochten gegevens verloren gaan dan zijn deze dus snel weer te herstellen.

 

Uw eigen mail adres

Bij de webwe website ontvangt u tevens een eigen e-mail adres die overeenkomt met de domeinnaam van de website. Is de domeinnaam van de site www.webwe.nl? Dan wordt het e-mail adres info@webwe.nl. Professioneel!

Geoptimaliseerd voor Google

Het is een feit dat 99 van de 100 websites worden gevonden en bezocht via Google. Daarom wordt elke website van webwe met zorg ontwikkeld en wordt er rekening gehouden met zoekmachineoptimalisatie waardoor uw positie in Google wordt versterkt!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden die er nog meer zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder

Informatie aanvragen

Uniek ontwerp

Zelf te beheren

Beter vindbaar

Responsive