Pagina wordt geladen ...

Webwinkels

Webwinkels 2

Webwinkels

Er komen steeds meer webwinkels in Nederland. Iedereen wil een graantje meepikken van de enorme groei die er is op het gebied van online verkopen. Hierdoor wordt de concurrentie online steeds groter en wordt de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van een professionele webwinkel steeds belangrijker. Hierin kunnen wij u helpen.

 

Complete webwinkel

Onze webwinkels bevatten standaard opties waarmee uw webshop direct compleet is. Daarnaast bevat het technieken en koppelingen die u normaal alleen bij duurdere pakketten mag verwachten. Met een webwe webwinkel heeft u snel en eenvoudig een complete webshop online.

Professioneel ontwerp

Een webshop die perfect aansluit bij u bedrijf. Bij webwe wordt een professioneel ontwerp gemaakt die volledig aansluit op de eigen huisstijl. Herkenbaar, strak en anno 2016!

Koppeling met Google Analytics

Uw webwinkel kan gekoppeld worden met Google Analytics. Hiervoor dient u wel eerst een Google account aan te maken. Vervolgens wordt er een trackingscode aangemaakt. Deze dient u door te sturen naar webwe zodat wij de code in de website kunnen implementeren.

 

Eenvoudig beheer met ons CMS

U kunt uw webwinkel zelf beheren middels ons eigen CMS. Hier kunt u onder andere producten en nieuwsberichten aanmaken, bewerken en verwijderen. Om met ons CMS overweg te kunnen krijgt u een persoonlijke instructieen is er een digitale handleiding die u kunt raadplegen.

Diverse betalingsmethoden

Klanten kunnen in uw webshop betalen via meerdere betalingsmethoden. De bestelling voldoen via iDeal of overmaken? Geen enkel probleem! Een andere betalingsmethode? Ook geen enkel probleem met een webwinkel van webwe.

Geschikt voor mobiel en tablets

Websites worden vandaag de dag steeds vaker bezocht via de mobiel en tablet. Daarom worden de websites van webwe zo ontwikkeld dat ze op de tablet en mobiel ook goed worden weergegeven! Wist u trouwens dat dit ook ten goede komt van uw positie in Google?

 

Voorraad beheren

Via het voorraadoverzicht in ons CMS heeft u altijd inzichtelijk wat de huidige status van u voorraad is. Aan de hand van de gedane bestellingen wordt de voorraad automatisch bijgewerkt en bent u altijd op de hoogte.

Klantbeheer

Via het klantenoverzicht in ons CMS is het gemakkelijk om uw klantenkring te beheren. Hierdoor verkrijgt u inzicht in de klanten, hun koopgedrag en kunt u op uw klanten inspelen.

Order overzichten

Via het orderoverzicht in ons CMS heeft u inzicht in alle gedane orders. Gemakkelijk en eenvoudig kunnen alle bestellingen worden verwerkt, getoond en worden teruggezocht.

 

Geoptimaliseerd voor Google

Het is een feit dat 99 van de 100 websites worden gevonden en bezocht via Google. Daarom wordt elke website van webwe met zorg ontwikkeld en wordt er rekening gehouden met zoekmachineoptimalisatie waardoor uw positie in Google wordt versterkt!

Nieuwste technieken

Bij webwe werken wij met de nieuwste technieken op het gebied van webdesign. Zo krijgt u een website die volledig van deze tijd is en een website waarmee u zeker nog een aantal jaren vooruit kunt.

Onbeperkt support *

Bij een webwinkel van webwe heeft u onbeperkt support*. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen met uw vraagstukken en helpen u graag om uw webwinkel te laten groeien. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Google AdWords starttegoed

Gaat u ook gebruik maken van Google AdWords voor uw webwinkel dan helpen wij u graag op weg. Bij afname van bepaalde modules leveren wij u een AdWords tegoed van 75 euro.

Domeinnaam en webhosting

webwe verzorgd de domeinregistratie van uw webshop bij het afsluiten van uw overeenkomst met ons. Desgewenst kunnen wij ook de hosting voor u verzorgen. Informeer naar alle mogelijkheden.

Dagelijkse back-up

Van de webwe webwinkels wordt dagelijks een back-up gemaakt. Daardoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over het verlies van gegevens of over het in de lucht houden van uw webshop.

 

E-mail adres

Bij de webwe website ontvangt u tevens een eigen e-mail adres die overeenkomt met de domeinnaam van de website. Is de domeinnaam van de site www.webwe.nl? Dan wordt het e-mail adres info@webwe.nl. Professioneel!

Modulair uit te breiden

Een website van webwe is modulair uit te breiden. Zo zit u dus niet vast aan een standaard website en kunt u ervoor kiezen om de website uit te breiden met modules. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor nieuwsberichten, fotoalbums of een gastenboek.

Boekhoudsystemen

De bestellingen en klanten overschrijven naar uw boekhouding? Dit is niet nodig als u ervoor kiest de webwinkel te koppelen aan een boekhoudingsysteem. Alle orders en bestellingen worden automatisch gekoppeld en bijgewerkt in het boekhoudingsysteem. Altijd up to date!

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden die er nog meer zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder

Informatie aanvragen

Uniek ontwerp

Zelf te beheren

Beter vindbaar

Responsive